Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Vylezl na balkon

NOVOJIČÍNSKO - události 

Zraněný spolujezdec
Opilý 36letý řidič vozidla BMW nereflektoval signalizační zařízení uzávěry silnice. Výsledkem byla čelní srážka s protijedoucím vozidlem a zranění spolujezdce.
V sobotu 31.8.2013 pár minut před půlnocí, nedbal dopravního značení opilý řidič. Na silnici v katastru obce Skotnice ve směru na Příbor. V úseku opravy mostu vjel na „červenou“ do zúžené vozovky, kde se čelně srazil s projíždějícím vozidlem Peugeot Boxer. Při samotné nehodě utrpěl zranění spolujezdec, který byl převezen k lékařskému ošetření. Opakovanou dechovou zkouškou u řidiče BMW policisté zjistili více jak 2 promile alkoholu v krvi. Na místě provedli dokumentaci dopravní nehody a zajistili stopy. Stejně jako u mnoha jiných dopravních nehod měl i tentokrát opilý řidič štěstí.
Jeho případ je vyšetřován s podezřením ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky. 

Kradl jak straka
Frenštátští policisté zjistili v posledních dnech 22letého zloděje z Frenštátu pod Radhoštěm, který má na svědomí hned několik krádeží ve městě a okolí.
Doposud mu prokázali devět krádeží. V pěti případech odcizil jízdní kola, ve dvou mobilní telefony a v dalších dvou vykradl zaparkovaná auta v zahradách rodinných domů. Krádežemi způsobil desetitisícové škody.
Pro jízdní kolo byl schopen vylézt i na balkón obytného domu. Auta vykrádal přímo na zahradách rodinných domů v Trojanovicích a Frenštátě části Šibenky. Policisté prověřují také jeho další trestnou činnost, z které jej podezřívají.   

por. Mgr. Petr Gřes
tiskový mluvčí
PIS Nový Jičín
 

vytisknout  e-mailem