Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Vykřikující muž slovně vyhrožoval

KLADENSKO - Přivolaná hlídka podezřelého výtržníka zpacifikovala a převezla na policejní služebnu. 

Na linku 158 bylo ve středu 24. srpna 2016 před dvacátou hodinou oznámeno, že na parkovišti u jednoho z obchodních domů ve Slaném v Ouvalově ulici, se  nachází neznámý muž, který vykřikuje, že má u sebe zbraň a někomu ublíží.

Na místo činu se okamžitě dostavila přivolaná policejní hlídka obvodního oddělení Slaný, která podezřelého muže našla a vyzvala, aby ihned od svého protiprávního jednání s výstrahou upustil. Jelikož pachatel ve svém jednání nadále pokračoval i přes opakovanou výzvu a nereagoval na policejní hlídku, bylo použito donucovacích prostředků formou hmatů a chvatů. 

Pět minut před dvacátou hodinou byl policisty výtržník zajištěn a  převezen k dalším úkonům na policejní služebnu. Dalším policejním šetřením bylo zjištěno, že podezřelý u sebe nemá žádnou zbraň a následným provedením dechové zkoušky byla u podezřelého naměřena hodnota 2,22 alkoholu v dechu.

Policisté nyní případ prošetřují jako přestupek proti veřejnému pořádku, z kterého je podezřelý čtyřiceti dvouletý muž z okresu Kladno.

 

nprap. Jana Šteinerová

tisková mluvčí

P ČR  Kladno

25. srpna 2016

 

vytisknout  e-mailem