Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Vykradené auto

TEPLICKO - Zloděje zlákala taška ponechaná na sedadle; Krádež ve sběrně; Poškozené dveře. 

Vykradené auto

     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který se ve Světci vloupal do zaparkovaného auta. Zřejmě ho zlákala pánská příruční taška, která zůstala na předním sedadle, za bílého dne rozbil boční okno vozidla a odcizil ji. Poškozený přišel o doklady, platební kartu a osobní věci, celkovou škodu vyčíslil na tři tisíce korun. Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro přečiny krádeže a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku, za které hrozí pachateli v případě dopadení až dvouleté vězení.

Krádež ve sběrně

    Z přestupku proti majetku je podezřelý neznámý pachatel, který kradl v teplické sběrně. Pravděpodobně v nočních hodinách přelezl plot a z areálu odcizil hliníkové profily, kabely a chladiče. U krádeže se asi řádně zapotil, podle oznamovatele zmizelo přes dvě stě kilogramů barevných kovů v hodnotě kolem čtyř tisíc korun.

Poškozené dveře

     Policisté hledají neznámou osobu podezřelou ze spáchání přečinu poškození cizí věci. Neznámý člověk včera večer tak silně zatáhl za křídlo automatických dveří v obchodním centru, že došlo k poškození elektromotoru. Škoda byla předběžně vyčíslena na třicet tisíc korun, pokud by se prokázalo, že někdo dveře poškodil úmyslně, mohl by strávit až dva roky za mřížemi.

25. 1. 2018, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence Teplice

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz

vytisknout  e-mailem