Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Vykrádal sklepy ve Studénce

NOVOJIČÍNSKO-policisté jej vypátrali 

Doposud policisté ze Studénky zjistili, že má na svědomí téměř dvacet vykradených sklepů. Podle zlodějových slov už v nich není co odcizit.
 
Již delší dobu měli policisté ze Studénky podezření na 23letého mladíka, že je to právě on kdo vykrádá sklepy obytných domů ve Studénce. Ve čtvrtek 22.8.2014 spadla klec. Pod tíhou důkazů se policistům zadržený doznal k téměř dvaceti skutkům. Převážně vykradeným sklepům v období měsíce května až srpna, se škodou v řádech desetitisíců korun. Odcizené potraviny, sportovní vybavení, elektor nářadí i jízdní kola z části použil pro sebe a zbytek prodal. Za utržené peníze si kupoval jídlo a drogy k vlastnímu užití.
 
Jeho teritoriem byly sklepní prostory obytných domů ve Studénce ulic. Budovatelské, Mírové, Sjednocení a dalších. Je předpoklad, že poškozených bude ještě více. Ne všechny vykradené sklepy poškození policistům hlásili. Zadržený zloděj se doznal k jiným sklepům, o kterých policisté doposud nevěděli a musí tedy tyto skutečnosti prověřit. Dalším z jeho skutků je také odcizení motorového vozidla v témže městě.
O tom zda skončí ve vazební věznici a jaký trest dostane, rozhodne soud.
 
 
por. Mgr. Petr Gřes
tiskový mluvčí

Nový Jičín 22.8.2014

vytisknout  e-mailem