Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Vykrádal sklepy

TEPLICKO - Zmizela kola i nářadí; Řídil i přes zákaz; Utekla od nehody... 

Vykrádal sklepy

     Policisté dopadli zloděje, který v uplynulých týdnech vykrádal sklepy v Krupce. Podezřelým je 24letý muž, který měl koncem ledna najít klíče od společných prostor dvou panelových domů. S pomocí těchto klíčů následně vnikl do domu, kde z kočárkárny odcizil čtyři jízdní kola a dvě dětské koloběžky. Vloupal se i do pěti sklepních kójí, ze kterých ukradl oblečení, domácí potřeby, snowboard i s botami, nářadí, jízdní kolo, pracovní boty a další věci dohromady za více jak třicet tisíc korun.  

     Ve stejné ulici pak vykradl i další sklep, ze kterého si odnesl vysavač, satelit, reproduktory a vrtačku, ve vedlejší ulici měl vniknout do bytu, ze kterého zmizel lustr a prostěradla. Muž byl obviněn z přečinů krádeže a porušování domovní svobody, na soud, u kterého si může vyslechnout verdikt až tříletého vězení, bude čekat ve vazbě.

Řídil i přes zákaz

     Z přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání je podezřelý33letý muž, kterého včera odpoledne zastavili v Bílině policisté z oddělení hlídkové služby. Řidič osobního vozidla při kontrole nepředložil řidičský průkaz, policisté zjistili, že má soudem uložen trest spočívající v zákazu řízení všech motorových vozidel. Navíc měl muž pozitivní zkoušku na přítomnost omamných a psychotropních látek v těle, v případě odsouzení by mohl jít až na dva roky do vězení.

Utekla od nehody

     V neděli kolem čtvrté hodiny ráno došlo na křižovatce ulic Ruská a Novosedlická v Dubí k dopravní nehodě, po které na místě zůstalo opuštěné auto. Policisté zjistili, že ho měla řídit 30letá žena, která vjela až do okrasných rostlin vysázených uprostřed kruhového objezdu a následně z vozidla utekla. Podezřelou zadrželi v taxíku, do kterého nasedla, a ženu vykazující známky požití alkoholu umístili do cely. Dechové zkoušce i lékařskému vyšetření se odmítla podrobit, nyní je podezřelá ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky. Pokud případ skončí u soudu, hrozí ženě v případě uznání viny až tříleté vězení.

Hledáme svědky nehody

     Žádáme občany o podání svědectví v souvislosti s dopravní nehodou, ke které došlo v době od 16:00 hodin dne 17. března do 11:30 hodin dne 18. března 2019 v Teplicích, ul. Habrová u č. p. 3083/5 ve směru na Kladruby. Neznámý řidič poškodil pravou zadní část zaparkovaného vozidla Škoda, které stálo při levém okraji komunikace, a z místa ujel, aniž by splnil zákonem danou povinnost při účasti na dopravní nehodě. Na místě byly zajištěny stopy laku tmavomodré barvy. Veškeré poznatky k nehodě lze sdělit na Dopravní inspektorát Teplice, ul. Husitská 5, telefon 974 439 260, nebo na bezplatnou linku 158.

19. března 2019, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence Teplice

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz

vytisknout  e-mailem