Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Vyjádření k napojení křižovatky

Zveřejnění podle ustanovení § 5 odst. 3 zákona č.106/1999 Sb. 

Žádost:

1)Žádáme tímto o poskytnutí informace, zda bylo vyhotoveno vyjádření Policie České  republiky ohledně bezpečnosti a plynulosti provozu na pozemní komunikaci dle ust. § 16 odst. 1 věta druhá zák. č. 13/1997 Sb., o pozemních komunikacích, ve znění pozdějších  předpisů, ve vztahu ke stavebnímu záměru zřízení pozemní komunikace – prodloužení  stávající slepé komunikace ulice U Staré elektrárny s napojením na stávající komunikaci  ulice Keltičkova, k.ú. Slezská Ostrava?

2) Žádáme tímto o poskytnutí informace, zda bylo vyhotoveno vyjádření Policie České  republiky ohledně bezpečnosti a plynulosti provozu na pozemní komunikaci dle ust. § 10  odst. 5 věta první zák. č. 13/1997 Sb., o pozemních komunikacích, ve znění pozdějších  předpisů, ve vztahu k záměru připojení nově zamýšlené komunikace – prodloužení  stávající slepé komunikace ulice U Staré elektrárny, - zřízením křižovatky na stávající  komunikaci ulice Keltičkova, k.ú. Slezská Ostrava?

3) V případě kladné odpovědi či odpovědí dle bodu 1) a nebo 2) shora, žádáme o zaslání  takovéhoto vyjádření či takovýchto vyjádření..“

Odpověď:

Povinný subjekt žádost posoudil a poskytuje Vám informaci, že dopravní inspektorát  Městského ředitelství policie Ostrava (dále jen „DI Ostrava“) obdržel žádost o vyjádření  propojení ulice U staré elektrárny na ulici Keltičkova, kdy do dnešního dne nebylo dle § 16  a § 10 zák. č. 13/1997 Sb. o pozemních komunikacích, vydáno ze strany DI Ostrava  vyjádření. Požadovanou informací tudíž do dnešního dne nedisponujeme, není tedy  zaznamenaná ve smyslu § 3 odst. 3 InfZ.

vytisknout  e-mailem