Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Výhru nestačili vybrat

Dobrá práce policistů 

Policisté rychnovské Služby kriminální policie a vyšetřování odhalili skupinku mužů, kteří kradli peníze z výherních automatů. Podezřelí v restauračních zařízeních předem zásahem do techniky činnost výherního automatu upravili tak, aby signalizoval určitou výherní částku, kterou jim obsluha byla nucena vyplatit.
Podezřelí z Chrudimska, Ústeckoorlicka a Pardubicka obdobnou trestnou činnost spáchali i na území jiných okresů Královéhradeckého a Pardubického kraje. Škoda, kterou touto trestnou činnosti způsobili, se pohybuje v řádech několika desítek tisíc korun.
Dva ze čtyřčlenné skupinky podezřelých byli ve čtvrtek 3. září 2009 v podvečer kriminalisty zadrženi v jedné restauraci v Borohrádku přímo při činu, když se pokoušeli inkasovat peníze za falešnou výhru. Třetího z podezřelých zadržela policejní hlídka při útěku. Poslední z podezřelých se později sám dobrovolně policistům přihlásil.
Dva muži jsou podezřelí z trestného činu podvodu. U dalších dvou podezřelých mladistvých bylo zahájeno trestní stíhání pro provinění z podvodu.
por. Mgr. Alena Kacálková
10. září 2009

vytisknout  e-mailem