Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Vyhodnocení tvůrčí soutěže

Bruntál- vítězové obdrželi publikaci "Policejní pohádky" 

V dubnu letošního roku vyhlásilo Krajské ředitelství policie Moravskoslezského kraje, oddělení tisku a prevence v návaznosti na vydání knížky „Policejní pohádky“ preventivně-vzdělávací výtvarnou soutěž, zaměřenou na zásady bezpečného chování prostřednictvím tvůrčí činnosti dětí. Soutěž nabídla jedinečnou možnost, jak získat úžasnou publikaci „Policejní pohádky“, kterou policisté odměnili vítěze soutěže spolu s dalšími prezentačními předměty, jako jsou omalovánky, pastelky či pexesa.
Ve středu 3. a čtvrtek 4. 6. 2015 jsme ocenili výherce tvůrčí soutěže v okrese Bruntál. Samotné hodnocení zaslaných prací proběhlo na konci měsíce května a nebylo vůbec snadné vyhodnotit několik desítek výtvarných děl z osmi škol a školek okresu Bruntál, jelikož jich spousta byla velmi zdařilých a krásných.
Ve středu 3. 6. 2015 vedoucí územního odboru s policistkou ze skupiny tisku a prevence předal ceny hned třem výhercům v kategorii základních škol. Nejprve jsme zavítali do školy v Jindřichově, kde jsme odměnili hned dvě výherkyně. Knížku i s věnováním obdržela za první místo Simona Čajánková a za třetí místo Nela Kainerová. Následně jsme navštívili základní školu v Úvalně, kde jsme předali cenu Anetě Šalomounkové, která se umístila na druhém místě.
Ve čtvrtek 4. 6. 2015 jsme odměnili vítěze v kategorii mateřských škol. Na prvním místě se umístil Adrian Ismaili z MŠ Oborná, na druhé místě zvítězil Lukáš Tichý z MŠ Moravskoslezský Kočov a třetí místo obsadila Nela Moisesová z MŠ Janovice u Rýmařova.
Všem zúčastněným ještě jednou velice děkujeme za snahu a za krásné tvůrčí práce. Výtvarná díla mohou shlédnout i návštěvníci Dne Policie České republiky, který se uskuteční 20. 6. 2015 v prostorách Slezskoostravského hradu v Ostravě, kde bude probíhat čtení samotné publikace „Policejní pohádky“ a také soutěž pro prvních pět set dětí o tuto knížku.
 
komisař por. Bc. Pavla Jiroušková
skupina tisku a prevence Bruntál
5. 6. 2015
Odkazy do noveho okna

Adrian Ismaili

1. místo MŠ 

Detailní náhled

Aneta Šalomounková

2. místo ZŠ 

Detailní náhled

Lukáš Tichý

2. místo MŠ 

Detailní náhled

Nela Kainerová

3. místo ZŠ 

Detailní náhled

Nela Moisesová

3. místo MŠ 

Detailní náhled

Simona Čajánková

1. místo ZŠ 

Detailní náhled

vítězové MŠ

vítězové MŠ 

Detailní náhled

vítězové ZŠ

vítězové ZŠ 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem