Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Vyhodil ho nebo vypadl ?

DĚČÍN - Policisté prověřují okolnosti možného týrání psa.  

Zaslechli nejen kňučení

DĚČÍN – Děčínští policisté v těchto dnech prověřují okolnosti pádu psa z okna obytného domu. Podle dosud zajištěných svědeckých výpovědí  informace ukazují směrem k majiteli nebohého zvířete, které mělo jeho přičiněním v pondělí 15. srpna letošního roku odpoledne padat z okna. Na místě zasahující policisté podnapilého muže, který odmítal s hlídkou spolupracovat a choval se agresivně, zadrželi a umístili do policejní cely. Případ teď šetří s ohledem na přečin týrání zvířat.

Nepříjemně zasažen

RUMBURK - Náhlá zdravotní potíž měla za následek poničení několika stojících aut na Lužickém náměstí v Rumburku. Řidič jedoucí osobním automobilem za volantem náhle zkolaboval,  vlivem čehož vyjel s vozem mimo komunikaci. Postupně narazil do tří zaparkovaných aut. Ani tato překážka vůz nezastavila. Jízdu ukončil až o pár metrů dál, kde se zastavil o litinové okrasné sloupky a dopravní značku. Vzápětí na místo dorazila rychlá záchranná služba a odvezla řidiče do nemocnice. Ke zranění jiných osob nedošlo. Provedenou orientační dechovou zkouškou bylo vyloučeno užití alkoholu před jízdou. Předběžná škoda byla stanovena částkou 78.000,- Kč. Příčiny a další okolnosti dopravní nehody šetří dopravní policisté z Děčína.

Přišel o doklady

DĚČÍN - Během druhého srpnového týdne zmizely z volně přístupného šuplíku na specializovaném oddělení děčínské nemocnice osobní doklady. Klient místního zdravotnického zařízení přišel o občanský průkaz a průkazku pojištěnce. Obnova chybějících dokladů jej může vyjít až na dvě stě českých korun. Zmizelé jsou zablokovány. Nepříjemnost šetří děčínští policisté s ohledem na přestupek proti majetku.

Klíč si odnesl s sebou

VARNSDORF – Majitel osobního automobilu Škoda Fabia se rozhodl svůj vůz v uplynulých dnech prodat. V pondělí patnáctého srpna se do Varnsdorfu na smluvené místo dostavil zájemce, jenž si nabízený vůz na místě prohlédl. Od nabídky nakonec ustoupil. Po jeho odchodu měly ze zapalování nabízeného dopravního prostředku zmizet klíče. Ztrátu majitel ocenil na tisíc českých korun. Případ prověřují policisté z varnsdorfského obvodního oddělení s ohledem na přestupek proti majetku.  

 

Děčín, 16. srpna 2016 

nprap.  Petra  Trypesová
Oddělení tisku a prevence Děčín
E-mail : krpulk.kr.pis.decin@pcr.cz
Tel.:  974 432 207, 724 156 293

 

vytisknout  e-mailem