Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Vydírání

CHEBSKO – Na rozhodnutí čeká v policejní cele. 

Komisař kriminální policie v Chebu zahájil trestní stíhání čtyřiačtyřicetiletého a šestatřicetiletého muže z Chebu pro přečin vydírání spáchaného ve spolupachatelství.

Kriminalisté mužům kladou za vinu, že koncem října ve večerních hodinách vylákali a posléze oslovili čtyřiačtyřicetiletého muže na dvoře jedné z restaurací v ulici nám. Krále Jiřího z Poděbrad.  Tento jim měl podle nich údajným prodejem drog zasáhnout do jejich "kšeftů" a tím jim způsobit škodu v řádu desetitisíců. Obvinění výhrůžkami o zapálení podniku po muži požadovali, aby jim uvedenou částku zaplatil.

Čtyřiačtyřicetiletý muž jim řekl, že neví, o co se jedná a že žádné drogy neprodává. Obvinění muži ho následně fyzicky napadli. V napadání byli vyrušeni servírkou restaurace, toho napadený muž využil a z místa utekl a následně kontaktoval policisty. Kriminalisté oba muže zadrželi, mladší z útočníků byl umístěn do policejní cely. Komisař kriminální policie dnešního dne podá státnímu zástupci podnět k vydání návrhu na vzetí šestatřicetiletého muže do vazby.

por. Ing. Pavel Valenta
12. 11. 2015

vytisknout  e-mailem