Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Výběh zel prázdnotou

DĚČÍN - Policisté vyjížděli k požáru i k prázdnému výběhu ... 

Skončil ve vazbě

RUMBURK - Už je ve vazební věznici. Cestu do ní si „vydláždil“ zahájením trestního stíhání proti jeho osobě, ke kterým se uchýlil na přelomu května a června letošního roku a vzápětí v jeho polovině na Rumbursku. Nálezem platební karty na přelomu letních měsíců uskutečnil několik bezkontaktních plateb a výběrů z bankomatu, což majitelce platební karty způsobil finanční újmu ve výši dvaceti tisíc českých korun. V polovině června pak zavítal na chodbu obytného domu, odkud zmizel odstavený uzamčený motocykl zn. Baotian Cyborg v hodnotě deseti tisíc českých korun. Osmého července letošního roku policisté zadrželi čtyřiačtyřicetiletého muže z Jablonecka. O den později proti němu zahájili trestní stíhání pro přečiny krádeže, poškození cizí věci a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku a o 24 hodin později byl muž policejní hlídkou eskortován do vazební věznice.

Noční požár domu

VARNSDORF – Letos desátého července pár hodin po půlnoci vyjížděli policisté společně s varnsdorfským Hasičským záchranným sborem do Duchcovské ulice ve Varnsdorfu, kde byl ohlášen požár rodinného domu. Po ohledání požářiště a vyjádření majitele domu se škoda vyšplhala na částku přesahující tři a půl milionu českých korun. Podle vyjádření vlastníka nemovitosti došlo v jeho domě současně k odcizení různých věcí, např. alkoholu, pracovního nářadí atd. Policisté prověřují ohlášenou pondělní událost s ohledem na přečiny porušování domovní svobody, poškození cizí věci a krádeže.

Odpolední překvapení

BENEŠOV NAD PLOUČNICÍ - Majitel osobního automobilu zn. Škoda Octavia odstavil svůj vůz na silnici u fotbalového hřiště. Když se k němu druhý den osmého července vrátil, zjistil škrábance v laku na levé straně karosérie. Případná oprava může vyjít až na deset tisíc českých korun. Vzhledem k okolnostem víkendové nepříjemnosti se benešovští policisté pustili do prověřování případu s ohledem na přečin poškození cizí věci.

Ztratila se hotovost

DĚČÍN - Policisté z Děčína v těchto dnech prověřují také případ možného přečinu krádeže, ke kterému mohlo dojít letos desátého července v Děčíně. Z učiněného oznámení vyplývá, že z kabiny uzamčeného nákladního automobilu zmizela v průběhu několika málo minut finanční hotovost v řádech desetitisíců. Vůz byl ohledán policejními techniky a po zahájení úkonů  přípravného řízení na věci dále pracují místní strážci zákona.

Výběh zel prázdnotou

BENEŠOV NAD PLOUČNICÍ – Kuriózním případem se v těchto dnech zabývají policisté z místního oddělení policie v Benešově nad Ploučnicí. V noci z jedenáctého na dvanáctého července letošního roku zmizela z výběhu ve Verneřicích drůbež v celkové hodnotě dosahující téměř devíti tisíc českých korun. Jejich majitelé postrádají kachny, kuřice, holuby, skřivany i kuřata. Kam se poděly, zatím nikdo neví. Ovšem policisté již na případu začali pracovat s ohledem na přečin krádeže.

Děčín 13. července 2018

nprap. Petra Trypesová
Oddělení tisku a prevence Děčín
E-mail: krpulk.kr.pis.decin@pcr.cz
Tel.: 974 432 207, 724 156 293

vytisknout  e-mailem