Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Zloději vykradli trafiku

BRNO: Pomozte nám dopadnout dva pachatele. 

Poměrně sofistikovanou krádeží se koncem května krátce po půlnoci prezentovali dva zloději. Očividně za použití shodného klíče a správného kódu zabezpečovacího zařízení totiž vnikli do jedné brněnské prodejny tabáku v Brně. Kromě veškeré finanční hotovosti pak uvnitř pohotově sebrali i větší množství jízdenek, předplacených SIM karet a tabákových výrobků. Celková škoda se tak poměrně rychle vyšplhala na necelých dvě stě tisíc korun. Brněnští policisté tak žádají veřejnost o pomoc při jejich dopadení. V současné době je skutek prošetřován pro podezření ze spáchání trestného činu krádež. V případě dopadení pak pachatelům hrozí až pětiletý pobyt za mřížemi. 

První pachatel byl oblečený do černých kalhot a maskáčové bundy s vlajkou USA. Přes hlavu měl nasazenou šedou kapuci a přes obličej bíločerný šátek. Na zádech pak měl tmavě šedý batoh. Komplic pak byl oblečený do tmavě šedých kalhot, mikiny s bílo modrými pruhovanými rukávy. Přes hlavu měl nasazenou tmavě modrou kapuci a přes obličej bílý šátek. 

Víte, o koho se jedná? Pomozte nám je dopadnout a předat spravedlnosti. Máte-li o něm nějaké informace, volejte  tísňovou linku 158.  

Krátké video z krádeže naleznete níže.

por. Bc. Petr Vala, 7. srpna 2020.

Odkazy do noveho okna

Foto č. 3

Foto č. 3 

Detailní náhled

Foto č. 2

Foto č. 2 

Detailní náhled

Foto č. 1

Foto č. 1 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem