Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Vražedkyně z nočního klubu zadržena

Jihočeští kriminalisté včera v podvečer vypátrali a zadrželi ženu podezřelou z vraždy. Dnes již obviněná žena se 28 dnů skrývala před policií.  

Přesně 28 dnů intenzivního a velmi náročného pátrání jihočeských kriminalistů přineslo ve čtvrtek v podvečer své výsledky. Kriminalisté Krajského ředitelství policie Jihočeského kraje zadrželi na Jihlavsku ženu, kterou podezírají z vraždy. Té se žena, která se policistům a kriminalistům neúspěšně skrývala necelý měsíc, měla dopustit 16. září 2010 v Jindřichově Hradci v nočním klubu. Její obětí byla osmačtyřicetiletá žena, která podlehla ranám nožem.

Hrabcová vražda místo činu Ivražda - místo činu

Úspěšné vypátrání a zadržení ženy podezřelé z vraždy, si kriminalisté okořenili zadržením dalších dvou osob, které jsou v pátrání a které se skrývaly před zákonem společně s podezřelou.


V těchto hodinách kriminalisté provádějí výslech již obviněné ženy a další potřebné úkony. Podali také podnět k návrhu na vzetí do vazby. Žena se po svém činu ihned ukryla a skrývala se i po celou dobu, kdy po ní kriminalisté pátrali. Intenzivní a týmová práce však přinesla své výsledky, okruh možných míst úkrytu „vražedkyně“ se zužoval. Včerejší podvečer kriminalisté zatáhli síť i s neočekávaným úlovkem dalších dvou osob prchajících před zákonem. Trestný čin vraždy je jedním z nejzávažnějších zločinů a proto při jeho objasnění kriminalisté nasazují všechny dostupné prostředky.
 

mjr. Mgr. Jiří Matzner, pisjc@mvcr.cz

15. října 2010

 

vytisknout  e-mailem