Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

AKTUALIZACE: Vodním záchranářům odcizil lodní motory

NÁCHODSKO – Motory jsme předali zpět záchranářům. 

Dva lodní závěsné motory spolu s palivovou nádrží se po roce a půl vrátily v těchto dnech zpět vodním záchranářům působícím na Rozkoši.

Kriminalistům územního odboru Náchod se podařilo tyto odcizené předměty na Náchodsku vypátrat, a to na základě podnětů získaných od veřejnosti, ale i díky důkladnému prošetření celého případu. 

Případ však není zcela uzavřen, i nadále probíhají další procesní úkony, proto není možné v tuto chvíli sdělit podrobnější informace. Veřejnosti za cenné podněty děkujeme. 

por. Magdaléna Vlčková
29. ledna 2020

----------------------------

Dva lodní závěsné motory i palivovou nádrž na benzín s téměř třiceti litry benzínu měl odcizit pro policii neznámý pachatel v loděnici v autokempu u vodní nádrže Rozkoš. Podle dosavadních šetření se tak mělo stát v době od jedenácté hodiny večerní v sobotu dne 28. července do osmé hodiny ranní následujícího dne. 

Žádáme veřejnost, která v uvedeném čase zaznamenala jakoukoliv podezřelou aktivitu v místě odcizení motorů z lodí umístěných na vodní ploše či v širším okolí, aby se obrátila na policejní obvodní oddělení v České Skalici. Stejně tak uvítáme jakékoliv jiné informace vedoucí k dopadení pachatele či pachatelů. Informace je možné sdělit i na jakékoliv jiné policejní služebně či na tísňové lince 158.

Policisté zahájili v této věci úkony trestního řízení a přečin krádeže v současné době vyšetřují. V případě dopadení pachatele a uznání viny mu hrozí trest až do výše dvou let. 

por. Ing. Magdaléna Vlčková, MBA
30. července 2018; 12:45 hodin

vytisknout  e-mailem