Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Vnikli na pozemek

KARLOVARSKO – Odcizili osobní automobil. 

Policisté z obvodního oddělení Karlovy Vary - Rybáře sdělili podezření ze spáchání přečinů krádeže a neoprávněného užívání cizí věci dvěma mužům z Karlovarska ve věku 39 a 44 let. 

Podezřelí muži se měli potkat ve druhé polovině března letošního roku kolem páté hodiny ranní v jedné z ulic Karlových Varů. Přitom si měli přes plot všimnout prázdných plastových přepravek od různých nápojů, které se nacházely v areálu jedné ze společností. Když vstoupili do areálu, odcizili dvě prázdné přepravky. Při odchodu si všimli neuzamčeného zaparkovaného vozidla značky Citroen, které mělo klíč v zapalování. Přepravky uložili dovnitř vozidla a následně měli poškodit vjezdovou bránu do areálu, kterou s vozidlem odjeli. Automobil měli následně užívat do čtrnácté hodiny odpolední, kdy ho s poškozeným zadním nárazníkem zaparkovali zpět před areál společnosti a z místa odešli. 

Svým jednáním měli způsobit škodu přibližně 170 tisíc korun. 

V případě prokázání viny hrozí čtyřiačtyřicetiletému muži trest odnětí svobody až na dva roky. Devětatřicetiletému muži hrozí v případě prokázání viny trest odnětí svobody až na tři roky, neboť byl v minulosti za krádeže pravomocně odsouzen. 

nprap. Jan Bílek
16.4.2024

vytisknout  e-mailem