Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Vloupání do vozidla

Policisté pátrají po muži, který se vloupal do vozidla. 

Neznámý muž procházel začátkem května v brzkých ranních hodinách ulicí Tusarova v Praze 7 a vybral si jedno ze zaparkovaných vozidel, do kterého se dosud nezjištěným způsobem vloupal. Podezřelý vozidlo prohledal a odcizil z něj několik mincí, servisní knížku, zelenou katru a sluneční brýle, čímž způsobil škodu ve výši několika tisíc korun. Když majitelka přišla ke svému vozidlu, byla zaskočená rozházenými věcmi na sedadle spolujezdce a ihned zavolala na místo hlídku policie.

Policisté z prvního policejního obvodu zajistili šetřením případu kamerové záznamy, na kterých je vidět podezřelý. Záznam není kvalitní, avšak pokud muže poznáváte, například podle chůze nebo oblečení, kontaktujte prosím linku 158.

Podezřelý muž je vyšší štíhlé postavy, ve věku kolem 20 až 30 let.  V době vloupání měl na sobě bílou mikinu s kapucí, přes ni tmavou bundu, na nohách tmavé kalhoty a světlé boty.

V současné době policisté prověřují tento případ pro podezření ze spáchání trestného činu krádež, za což podezřelému muži hrozí až dva roky za mřížemi.

pprap. Martina Špryslová DiS. – 27. května 2022

Odkazy do noveho okna

foto podezřelý

foto podezřelý 

Detailní náhled

foto podezřelý

foto podezřelý 

Detailní náhled

foto podezřelý

foto podezřelý 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem