Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Vloupání do vozidel na okrese Beroun

BEROUNSKO – Odložené věci ve vozidlech zbytečně lákají zloděje. 

Policisté upozorňují všechny řidiče, aby ve svých zaparkovaných vozidlech neponechávali žádné cenné věci, neboť se zbytečně stávají terčem zlodějů.

 

Policisté z Obvodního oddělení Karlštejn pátrají po neznámém pachateli, který dne 21. července 2016, v době od 05,00 hod. do 07.00 hod., v obci Hlásná Třebáň, v ulici Pod Svahem, vypáčil zámek levých předních dveří u zde zaparkovaného vozidla tovární značky VW Golf. Následně vnikl do vozidla, kde demontoval a odcizil autorádio značky Pioneer a iPod 64 GB. Zloděj navíc poškodil interiér vozidla, kdy přetrhl kabely u sedačky řidiče. Terčem jeho zájmu se stal také druhý zde zaparkovaný automobil tovární značky Renault Trafic, u kterého rozbil pravé přední okno a z kastlíku u spolujezdce odcizil handsfree značky Jabra. Celková způsobená škoda byla vyčíslena na částku 16.200,-Kč.

Také policisté z Obvodního oddělení Beroun řeší případ vloupání do zaparkovaného vozidla, kdy neznámý pachatel dne 20. července 2016, v době od 15:15 hod. do 15:35 hod. v Berouně, v ulici Obchodní, na parkovišti před obchodním domem Kaufland, vnikl bez poškození do vozidla tovární značky Škoda Superb a ze zavazadlového prostoru odcizil tablet IPAD 16 GB a svazek bezpečnostních klíčů. Majiteli tak způsobil škodu ve výši 20.000,-Kč.

 

Kromě vloupání do zaparkovaných vozidel řeší berounští policisté také případ úmyslného poškození vozidla, kdy neznámý pachatel v době od dne 19. července 2016 od 20:00 hod. do dne 20.července2016 do 07:00 hod. v obci Vráž, před domem v ulici Pražská promáčkl karoserii vozidla tovární značky HONDA CR-V. Pachatel na vozidle poškodil pravý a levý zadní blatník, pravé zadní dveře, přední dveře spolujezdce, přední dveře řidiče, kapotu, přední levý a pravý nárazník a přední levý blatník. Dále poškodil přední pravý světlomet a pravé zpětné zrcátko. Svým jednáním způsobil majiteli vozidla škodu ve výši 120.000,-Kč.

 

Po neznámých pachatelích policisté pátrají a přivítají jakékoliv poznatky vedoucí k jejich ztotožnění na kterékoliv policejní služebně nebo na bezplatné telefonní lince 158.

 

 

nprap. Marcela Pučelíková
tisková mluvčí
P ČR Beroun
22. července 2016

 

 

 

vytisknout  e-mailem