Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Vloupání do vozidel

KUTNOHORSKO – Policisté žádají veřejnost o spolupráci při pátrání po neznámém pachateli. 

K prvnímu vloupání došlo zřejmě v noci na 8. února 2019 v obci Talmberk vedle silniční komunikace poblíž domu. Pachatel zaparkovaného osobního motorového vozidla Volkswagen Passat rozbil skleněnou výplň pravých předních dveří a vnikl dovnitř automobilu. Z palubní desky odcizil DVD přehrávač s výsuvným monitorem 6,5" a z přihrádky odcizil sadu náhradních žárovek. Celková způsobená škoda je kolem pěti tisíc korun.

Další vloupání do vozidla bylo oznámeno 9. února 2019. Dosud neznámý pachatel v obci Talmberk na volném prostranství před domem v době od 4. února 2019 17:00 hodin do 9. února 2019 19:00 hodin bez poškození vnikl do zde zaparkovaného a uzamčeného vozidla značky Audi Q7. Pachatel následně ze středového panelu odcizil ze zásuvky 12V rozdvojku s vloženými dvěma síťovými kabely 1x od MT IPhone a 1x USB. Z úložného prostoru pod loketní opěrkou dále odcizil elektronickou cigaretu IQOS a drobné mince, zrcadlo k hlídání a originální 12v kompresor Audi. Celková způsobená škoda je kolem pěti tisíc korun.

S výzvou o pomoc při pátrání se policisté obracejí i na veřejnost. Jakékoli informace, které by dopomohly k vypátrání osoby pachatele, mohou občané sdělit na telefonním čísle 974 875 720 nebo na lince 158.

por. Mgr. Vendulka Marečková
tisková mluvčí
P ČR Kutná Hora
11. února 2019

vytisknout  e-mailem