Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Vloupání do večerky

TEPLICKO - Do obchodu se vloupal recidivista; Povedený pracant; Hledáme svědky nehody. 

Vloupání do večerky

     Policisté dopadli podezřelého muže, který měl před několika dny vykrást večerku v Bílině. V minulosti několikrát odsouzený 29letý muž je podezřelý, že po násilném překonání mříží vnikl do prodejny, odkud si odnesl cigarety a finanční hotovost. Oznamovatel vyčíslil škodu na téměř dvacet tisíc korun, policisté recidivistovi sdělili podezření z přečinu krádeže, za který by ho mohl soudce poslat až na tři roky za mříže.

Povedený pracant

     Povedeného pracovníka si pustila do bytu žena, která bydlí v Teplicích. Osmadvacetiletý muž, který dostal od poškozené klíče od bytu, aby uvnitř provedl zednické a malířské práce, je vykonal pouze ze zanedbatelné části. Namísto práce měl uvnitř odcizit peníze a šperky, oznamovatelka škodu vyčíslila na téměř třiadvacet tisíc korun.

Policisté mu sdělili podezření z přečinu krádeže, v případě uznání viny mu hrozí až dvouleté vězení.

Hledáme svědky nehody

     Žádáme občany o podání svědectví v souvislosti s událostí v silničním provozu, ke které došlo v době od 15:00 do 15:15 hodin dne 3. srpna 2021 v Teplicích na přechodu pro chodce v ulici Lounská nad okružní křižovatkou s ul.

Americká ve směru k ul. Litoměřická. Neustanovený řidič nezjištěného vozidla měl narazit do zad nezletilého chodce přecházejícího komunikaci po vyznačeném přechodu pro chodce. Řidič z místa odjel, aniž by učinil patřičná opatření, která jsou ze zákona uložena, nezletilý vyhledal lékařské ošetření.

     Policisté žádají případné svědky, kteří by mohli poskytnout relevantní poznatky vedoucí k objasnění příčin a okolností nehody, případně mají k dispozici kamerové záznamy, aby se přihlásili na Dopravní inspektorát Teplice, ul. Husitská 5, telefon 974 439 260, nebo na bezplatnou linku 158.

5. srpna 2021, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pio@pcr.cz

vytisknout  e-mailem