Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Vloupání do šatny zimního stadionu

TŘEBÍČSKO: Policie žádá občany o informace. 

Policisté z Obvodního oddělení Moravské Budějovice přijali trestní oznámení o vloupání do šatny zimního stadionu v ulici Komenského sady v Moravských Budějovicích. Neznámý pachatel v odpoledních hodinách dne 19. března vnikl do vnitřních prostor a odcizil sedm kusů platebních karet, osobní doklady, sedm mobilních telefonů a finanční hotovost. Celková škoda byla vyčíslena na sto šest tisíc korun. Pachatel se dopustil přečinů krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Hrozí mu trest odnětí svobody až na dvě léta.

Pachatel byl ve věku kolem třiceti let, střední postavy, vysoké asi 180 cm. Měl černé vlasy, na boku vyholené a na vrchní části hlavy delší napomádované dozadu. Na sobě měl černé plátěné kalhoty a tmavomodrou silonovou bundu do pasu. V ruce držel sportovní tašku, černošedé barvy s nápisem OPUS a bílou hokejku.

 

Třebíčská policie žádá občany o informace vedoucí k dopadení pachatele, který se pohyboval po 15 hodině 19. března kolem zimního stadionu v ulici Komenského sady v Moravských Budějovicích. Informace můžete podat na nejbližší oddělení policie nebo přímo na linku 158.

 

por. Bc. Marcela Lavická, komisař

21. března 2011


 

vytisknout  e-mailem