Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Vloupání do rodinného domu

PRAHA VENKOV - ZÁPAD - Poznáte muže z kamerového záznamu? 

Včera 15. ledna v době od 07:45 hodin do 08:38 hodin došlo k v obci Středokluky, v ulici Měsíční, k vloupání do rodinného domu. Pachatel překonal oplocení o výšce 150 cm u rodinného domu a následně vypáčil dveře u francouzského okna a poté vnikl do vnitřních prostor, kde se volně pohyboval a odcizil papírovou obálku s finanční hotovostí ve výši 20.000,- Kč. Při prohledávání domu byl ale vyrušen mladistvým synem majitelů domu a z místa utekl. Do pátrání po tomto zloději se zapojily policejní hlídky, společně s policejním psem, ale pachatele se bohužel nepodařilo zadržet.
Ten je nyní podezřelý hned ze tří trestných činů, a to přečinu krádeže, přečinu poškození cizí věci a přečinu porušování domovní svobody, za které můře skončit za mřížemi až na tři roky.

K popisu pachatele:  muž ve věku kolem 50 ti let, vysoký cca 178 cm, oblečen do černé bundy, modrých džínových kalhot, na hlavě měl černobílou kšiltovka, na očích hranaté brýle, pře rameno měl černou pánskou tašku.

V souvislosti s vyšetřováním případu žádáme veřejnost o pomoc při ztotožnění muže, kterého zachytil kamerový systém. Jakoukoliv informaci, můžete sdělit na telefonní číslo 974 882 750 nebo na bezplatnou linku 158.

por. Bc. Jana Dětská
tisková mluvčí
P ČR Praha venkov - ZÁPAD
17. ledna 2018

vytisknout  e-mailem