Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Vloupání do garáže, dílny a odcizené okapy

KUTNOHORSKO – Policisté žádají veřejnost o spolupráci. 

K vloupání do garáže v obci Svobodná Ves na Čáslavsku došlo zřejmě v noci na 5. září 2017. Dosud neznámý pachatel překonal oplocení pozemku chalupy, kde se následně vloupal do garáže. V objektu vše prohledal a odcizil úhlovou brusku a elektrodovou svářečku. Celková způsobená škoda přesahuje 6 tisíc korun.

K dalšímu případu ve stejné obci došlo v době od 1. září 2017 do 6. září 2017. Zloděj vnikl na částečně oplocený pozemek, kde se následně vloupal do dílny. V objektu vše prohledal a odcizil svářečku, dvě rozbrušky, bourací kladivo a řetězovou pilu. Celková způsobená škoda přesahuje 16 tisíc korun.

Třetí případ se stal době od 3. září 2017 do 6. září 2017. Pachatel zde ve Svobodné Vsi vnikl na částečně oplocený pozemek, kde odcizil z rozestavěného domku 39 metrů okapového žlabu. Celková způsobená škoda přesahuje 16 tisíc korun.

Policisté v této souvislosti žádají o pomoc. Pokud by občané a svědci mohli poskytnout jakoukoli informaci k uvedeným případům, nechť se obrátí na čáslavské policejní oddělení 974 875 710 nebo na bezplatnou telefonní linku 158.

por. Mgr. Vendulka Marečková
tisková mluvčí
P ČR Kutná Hora
7. září 2017

vytisknout  e-mailem