Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Vloupání do domu

DĚČÍNSKO - Zloděj odnesl rozvody topení i radiátory; Pachatel zničil část plotu; Odcizené kolo. 

Vloupání do domu

     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který se v katastru České Kamenice vloupal do rodinného domu. Zloděj z něj odcizil měděné rozvody topení, radiátory a další věci, celková škoda byla vyčíslena na více jak čtvrt milionu korun. Policisté případ prověřují jako trestné činy krádeže, poškození cizí věci a porušování domovní svobody a po pachateli i odcizených věcech intenzivně pátrají.

Pachatel zničil část plotu

     Z přečinů krádeže a poškození cizí věci je podezřelý neznámý pachatel, který minulý týden v Rumburku odcizil část plotu. Zloděj vyvrátil čtyři sloupky a vytrhal příčné latě, které nechal nedaleko místa činu, následně odcizil tři desítky latěk, které tvořily výplně jednotlivých plotových polí. Celková škoda byla vyčíslena na 15 tisíc korun, pokud se podaří pachatele dopadnout, hrozí mu v případě uznání viny s ohledem na spáchání v době nouzového stavu až osm let za mřížemi.

Odcizené kolo

     Kolo v hodnotě 35 tisíc korun ukradl v Rumburku neznámý zloděj. Pachatel vnikl do bytového domu, kde v mezipatře odcizil endurové kolo, policisté případ prověřují jako zločin krádeže a po pachateli i odcizeném bicyklu pátrají.

21. května 2020, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz

vytisknout  e-mailem