Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Vloupání do chatek

Český Krumlov – Kaplice – Zloděj či zloději navštívili několik chatek. 

Počátkem tohoto týdne vylomil kdosi zámek a poškodil vstupní dveře u zahradní chatky v zahrádkářské kolonii v Kaplici. Následně vnikl dovnitř chatky, celou ji prohledal a odcizil láhev slivovice, láhev alkoholu zn. Tatranský čaj a láhev červeného vína. Tím způsobil škodu poškozením ve výši 500 Kč a odcizením věcí ve výši 500 Kč.
 
Ve stejné době a ve stejné zahrádkářské kolonii přelezl kdosi plot o výšce 150 cm. Rozbil zahradní oblouk na růže a rozbil skleněnou výplň dveří u zahradní chatky. Vnikl dovnitř, chatku prohledal a z chodby odcizil dvě lahvičky parfému, čímž způsobil škodu poškozením ve výši 750 Kč a škodu odcizením ve výši 1 000 Kč.
 
Do třetice řádil zloděj v zahradní chatce, také v Kaplici, tentokrát však u Nového rybníka. Vnikl dovnitř, chatku prohledal, ale nic neodcizil, čímž způsobil škodu ve výši 500 Kč. Na témže místě pak pachatel poškodil vstupní dveře u sousední zahradní chatky. Také tuto chatku prohledal, ale ani odtud nic neodcizil. Pouze majiteli způsobil škodu ve výši 300 Kč.
 
Kapličtí policisté a kriminalistický technik postupně ohledali místa krádeží, vše zadokumentovali a zajistili stopy. Policisté nyní případy šetří a po pachateli či pachatelích intenzivně pátrají.
 
 
por. Bc. Michaela Pavlíčková pcrckpis@mvcr.cz   
8. července 2010

vytisknout  e-mailem