Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Vloupání

Český Krumlov – Malonty – Škoda byla odhadnuta na více než 30 tisíc korun. 

Nezvaný návštěvník se v době od 21:00 do 21:30 hodin dne 23. května 2018 v katastru obce Malonty vloupal po překonání okna do karavanu, z kterého odcizil notebook značky ASUS v černé látkové tašce, vrtačku v zeleném kufru, a klíče od kontejneru na nářadí a od osobního vozidla.

Dosud neznámý pachatel poškodil na stejném místě a ve stejnou dobu kovové dveře stavební buňky. Pomocí nalezených klíčů vnikl do osobního vozidla, kde odcizil svářečku. Druhé klíče použil k odemčení jedoho ze dvou kontejnerů na nářadí, ze kterého vyházel zásuvky s nářadím a posléze odcizil dvě úhlové brusky. Dále vynesl z kontejneru ven před karavan kufr s bouracím kladivem, kde jej zanechal. Do druhého kontejneru se mu nepodařilo vniknout.

Aby toho nebylo málo, vnikl ještě na témže místě, po odstranění dřevěné desky z okna, do zemědělské budovy, kde odcizil tři kabely v délce 2m bez koncovek a čtyři prodlužovací kabely. Ze stejného místa přemístil plastovou přepravku s měděnými koncovkami, trubkami a dalším obdobným materiálem ke karavanu, kde jej zanechal.

Zloděj způsobil majiteli souhrnnou škodu převyšující 30 tisíc korun. Případ šetří a po pachateli či pachatelích i odcizených věcech pátrají kapličtí policisté.

por. Bc. Lenka Pokorná    ck.pis@pcr.cz

25. května 2018

vytisknout  e-mailem