Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Vloupal se do několika aut

TEPLICKO - Zloděje zajímala autorádia i akumulátory a další zprávy. 

Vloupal se do několika aut

     Až osm let za mřížemi by mohl strávit 33letý muž, který je podezřelý z několika vloupání do aut. Od konce září do začátku listopadu vykradl v Teplicích nejméně pět osobních vozidel, ze kterých odcizil autorádia, akumulátory, ale nepohrdl ani reproduktory, sportovním náčiním a dalšími věcmi, které v autech našel. Celková škoda, kterou majitelům způsobil, přesáhla částku čtyřicet tisíc korun, muž je trestně stíhán pro zločiny krádeže dílem spáchané v době nouzového stavu.

Vykradená chatka

     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který v Teplicích vykradl zahradní chatku. Odnesl si elektrocentrálu v hodnotě téměř čtyři tisíce korun, v případě dopadení mu hrozí obvinění ze zločinu krádeže a až osmiletý trest odnětí svobody.

Nezaplatil za naftu

     Ze zločinu krádeže je podezřelý 35letý muž, který měl minulý týden na benzínové čerpací stanice natankovat palivo za téměř dva tisíce korun a ujet bez zaplacení. Do nádrže a kanystru měl načerpat přes šedesát litrů nafty, za kterou nezaplatil, podezřelého muže den po krádeži zadržela policejní hlídka a předala ho kriminální policii k zahájení trestního stíhání. V minulosti desetkrát odsouzenému recidivistovi, který je stíhán na svobodě, hrozí v případě uznání viny až osmileté vězení.

25. listopadu 2020, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pio@pcr.cz

vytisknout  e-mailem