Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Vítězové Stopovačky v akci

Děti si vybraly své výhry  

   Ve středu 23. září 2009 proběhla akce s názvem „Stopovačka kolem Boleváku“, která byla pro žáky 5. tříd základních škol. Všechny družstva dostaly za účast dárkové tašky a na první tři nejlepší čekaly ještě další skvělé odměny. A jak si žáci své výhry užili?
   První místo vyhráli žáci z 12. základní školy. Ti navštívili ve středu 7. října  zvířátka v ZOO Plzeň. Přivítali je zaměstnanci zahrady a připravili si pro ně  ukázku dravců. Potom děti obdivovaly opice, lvy, tygry a další zvířátka.
   Druhé místo – prohlídku stanice Hasičského záchranného sboru vyhráli studenti skvrňanské 33. základní školy. Hasiči provedli děti v úterý 27. října svým zázemím, ukázali jim vozový park a předvedli jim, jak pracují v terénu. Nakonec se děti postupně svezly na výsuvném žebříku jednoho z hasičských aut a obdivovaly krásy Plzně z výšky.
   Návštěvu Ice – parku si v pondělí 12. října užili díky Městskému obvodu Plzeň 1 žáci 14. základní školy v Plzni na Doubravce. Během dopoledne děti bruslily na kolečkových bruslích, skákaly na trampolíně, skládaly puzzle, hrály hokej a zkoušely překonat postavu brankáře. Po celou dobu jim hrála diskotéková hudba, a tak se i tančilo. Samozřejmě na in - linech.
Všem vítězným družstvům se jejich výhry líbily a byly spokojeni. To bylo vidět i na jejich usměvavých tvářích, když se loučily a vracely zpět do školy.
 

Odkazy do noveho okna

Icepark 2

Icepark 2 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem