Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Víkendové nehody na Svitavsku

Jedno lehké zranění a hmotné škody 

V pátek kolem 9:40 došlo na silnici I/35 v katastru obce Svitavy ke střetu Fordu Siera a nákladního vozidla Mercedes 412. Řidička z fordu zřejmě přehlédla dopravní značení „Dej přednost v jízdě“ a narazila do mercedesu. Naštěstí při nehodě nebyl nikdo zraněn. Alkohol byl u obou účastníků vyloučen. Hmotné škody na obou vozidlech jsou odhadnuty na 90 tisíc korun. (foto 1)
 
Lehké zranění si vyžádala nehoda, která se stala v pátek kolem 17:20 na ulici kpt. Jaroše ve Svitavách. Řidič Avie pravděpodobně nepřizpůsobil rychlost jízdy vozidla a v hustém provozu včas nestačil zareagovat, když vozidlo před ním začalo brzdit a vyjel vlevo do protisměru, kde se čelně srazil s osobním vozidlem Honda. Řidič v osobním vozidle byl lehce zraněn. Alkohol byl vyloučen a hmotné škody jsou odhadnuty na 110 tisíc korun. (foto 2)
 
Policisté pátrají po řidiči a vozidle, který svým vozidlem narazil mezi 09:00 a 09:15 na ulici Purkyňova ve Svitavách do zadní části zaparkovaného osobního vozidla Škoda Fabia Combi a z místa ujel. Hmotné škody na vozidle jsou odhadnuty na 8 tisíc korun. (foto 3)
nprap. Anna Štegnerová
17. 8. 2009

vytisknout  e-mailem