Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Víkendové nehody

Bez zranění, jen hmotné škody 

Policisté od neděle pátrají po řidiči, který asi jednu hodinu po půlnoci v obci Litomyšl na ulici Fučíkova odcizil nepojízdné, zaparkované osobní motorové vozidlo Ford Escort. Toto neznámý pachatel tlačil z ulice 17. listopadu na ulici Fučíkova, kde se vozidlo rozjelo z kopce, přejelo vlevo mimo komunikaci na chodník a narazilo do sloupu veřejného osvětlení. Pachatel z místa nehody utekl. Hmotné škody, které majiteli vozidla byly způsobeny, jsou vyčísleny na 40 tisíc korun.  (foto 1)
 
V neděli po poledni došlo na silnici II. třídy 363 v obci Brněnec k havárii osobního vozidla VW Passat. Řidič jel ve směru od Bělé nad Svitavou na Moravskou Chrastovou, po projetí zatáčky vyjel mimo komunikaci a sjel do potoka. Hmotná škoda je odhadnuta na 80 tisíc korun. U řidiče byl alkohol vyloučen. (foto 2)
 
V sobotu kolem osmé hodiny večer došlo v Moravské Třebové na křižovatce ulic Komenského a Lanškrounská ke střetu dvou vozidel. Řidička Škody Fabie, jedoucí po ulici Lanškrounská, vyjel a do křižovatky na červený signál stůj, kde došlo ke střetu s Toyotou. Hmotné škody jsou odhadnuty na 170 tisíc korun. Ke zranění účastníků nehody nedošlo. Alkohol byl vyloučen dechovou zkouškou. Případ je i nadále v šetření. (foto 3)
nprap. Anna Štegnerová
7. 9. 2009

vytisknout  e-mailem