Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Pátráme po svědcích dopravní nehody

SOKOLOVSKO - Volejte na linku 158. 

Policisté ze sokolovského dopravního inspektorátu se touto dopravní nehodou stále usilovně zabývají. Zároveň žádají případné svědky této dopravní nehody, kteří v inkriminovanou dobu místem projížděli, a nehodu mohla zaznamenat palubní kamera v jejich vozidle, aby volali na telefonní číslo 974 376 485 či na bezplatnou telefonní linku 158.

Informace k této dopravní nehodě, které pomohou při vyšetřování, je taktéž možné sdělit policistům na kterémkoliv obvodním oddělení.

nprap. Jakub Kopřiva
2. 2. 2024
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

V sobotu 27. ledna letošního roku krátce po desáté hodině došlo na dálnici D6, konkrétně na 151 kilometru ve směru z Chebu do Karlových Varů, k dopravní nehodě jednoho osobního automobilu. K té mělo dojít tak, že dvaadvacetiletá řidička osobního vozidla značky BMW zřejmě nepřizpůsobila rychlost a následně dostala s vozidlem smyk. Poté vyjela vpravo mimo komunikaci, narazila do křoví a několikrát se s vozidlem přetočila přes střechu. 

K další dopravní nehodě osobního vozidla došlo o několik minut později. Sedmačtyřicetiletý řidič osobního vozidla značky Škoda zřejmě nepřizpůsobil rychlost, s vozidlem dostal smyk a vyjel mimo komunikaci. Následně narazil do betonového poklopu a do vozidla značky BMW, které na stejném místě havarovalo o několik minut dříve. 

O dalších pár minut později došlo k třetí dopravní nehodě. Čtyřiatřicetiletá řidička osobního vozidla značky Škoda zřejmě nepřizpůsobila rychlost, přičemž se chtěla vyhnout předešlé dopravní nehodě. S vozidlem dostala smyk a narazila do středových svodidel. 

Při dopravních nehodách došlo ke zranění pěti osob. 

Způsobená škoda byla předběžně odhadnuta na přibližně 900 tisíc korun. 

Dopravní policisté vyřešili dva přestupky příkazem na místě, tedy pokutou, pro dvaadvacetiletou a čtyřiatřicetiletou řidičku. Přesná příčina a okolnosti druhé dopravní nehody jsou nadále v šetření policistů. 

nprap. Jan Bílek
29.1.2024

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem