Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Víkendové dění na Masters of Rock

ZLÍNSKO: Policisté jsou denně ve střehu. 

Desítky policistů jsou ve dne i v noci ve střehu a dohlíží na poklidný průběh festivalu rockové hudby ve Vizovicích. Také letos jim v jejich práci pomáhají studenti Střední policejní školy z Holešova, pro něž je účast na tomto bezpečnostním opatření cennou zkušeností do budoucna.

Policisté ve Vizovicích společně s kriminalisty šetří krádeže z celkem 13 stanů, zloději způsobili okradeným škodu za více než sto tisíc korun. Ke všem krádežím došlo hned zpočátku festivalu, v noci ze středy na čtvrtek. Pozitivní je, že některé z ukradených mobilních telefonů policisté našli a vrátili je zpět jejich majitelům.

Co se týká dopravy, řešili policisté od začátku festivalu několik desítek přestupků v dopravě, ve spolupráci s celníky narazili při silniční kontrole na dva muže, kteří u sebe měli pravděpodobně marihuanu a do této chvíle zastavili šestnáct řidičů, kterým v organismu koloval alkohol, nejvyšší naměřená hodnota byla 1,19 promile.

Připomínáme, že stejně jako v uplynulých letech mají řidiči po celou dobu konání festivalu, i v pondělí po jeho skončení, možnost přijít na Obvodní oddělení policie ve Vizovicích a dechovou zkouškou jednoduše zjistit, zda mohou bez obav usednout za volant svého automobilu.

15. července 2018, nprap. Monika Kozumplíková

vytisknout  e-mailem