Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Víkend bude náročný

Policie připravuje bezpečnostní opatření 

Několik desítek policistů bude dohlížet na veřejný pořádek při konání již VI. ročníku open-air letního hudebního festivalu Fest Pod Parou 2009. Ten se má uskutečnit ve dnech 20. – 23. srpna 2009 v prostoru Liščí stezky v obci Moravská Třebová – Udánky. Pořadatelé festivalu předpokládají, že festival navštíví až 4500 účastníků.
V minulých ročnících policisté zaznamenali několik drobných krádeží v supermarketech a ze strany některých z účastníků hudebního festivalu byl narušován i veřejný pořádek. Aby letos k podobným deliktům nedocházelo, budou policisté ve spolupráci s organizátory a pořadateli celý průběh festivalu monitorovat.
 
Další policejní hlídky budou dohlížet na pořádek ve městě Svitavy v průběhu soboty. Ve městě 22. srpna mezi druhou a šestou hodinou odpoledne proběhne ohlášená protestní akce, spojená s pochodem proti bezpráví a nespravedlivému věznění V. Pechance. Náměstí Míru ve Svitavách bude z bezpečnostních důvodů pro veřejnost uzavřeno. O výsledcích obou akcí budeme veřejnost informovat.
nprap. Anna Štegnerová
18. 8. 2009
 
odkaz na stránky: http://www.podparou.cz/
http://svitavsky.denik.cz/zpravy_region/skini-a-punkeri-miri-do-okresu20090817.html

vytisknout  e-mailem