Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Viděli jste v obci Hřebeč stříbrného Peugeota

KLADENSKO – Pomozte vypátrat jeho osádku. 

Policisté OOP Unhošť přijali oznámení od ředitelky školy v obci Hřebeč, že ve čtvrtek 2. listopadu 2017 v odpoledních hodinách nabízela osádka vozidla, pravděpodobně osobního automobilu zn. Peugeot 206, stříbrné barvy, žákům základní školy u autobusové zastávky nějaké léky (údajně na růst svalů). Ve vozidle byli tři mladí muži a děti si pravděpodobně natáčeli na mobilní telefon. Chlapci nabídku odmítli a vozidlo poté odjelo z místa neznámo kam.

Věc je v současné době v šetření. Samozřejmě tuto informaci nebereme na lehkou váhu a byla přijata preventivní opatření, aby k podobným případům nedocházelo, konkrétně v dané lokalitě byl zvýšen výkon služby.

Aby mohl být případ v obci Hřebeč řádně prošetřen, přivítali by vyšetřující policisté informace od případných svědků výše zmiňovaného incidentu. Jakékoliv indicie, které by vedly k odhalení posádky vozidla (registrační značka automobilu, či identita osádky), je možné sdělit na kterékoliv policejní oddělení osobně, nebo policisty kontaktovat na bezplatné lince 158. Svědci mohou také využít sociální sítě a informace sdělit na webových stránkách www.bezpesnekladno.cz, nebo na facebookovém profilu „bezpecnekladno.cz“.

Kladenští policisté také žádají občany, pokud zaznamenají stejný, či obdobný případ, aby ihned kontaktovali Policii České republiky. Pro vyšetřování těchto případu je velmi důležité zapamatovat si typ vozidla a jeho registrační značku, popřípadě vyfotit osádku vozidla i automobil.

Děkujeme za spolupráci.

nprap. Michaela Nováková
tisková mluvčí
P ČR Kladno
9. listopadu 2017

vytisknout  e-mailem