Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Viděli jste motorkáře, který podlehl zraněním po nehodě? Dejte informaci policistům

NYMBURK - Hledáme svědky nehody i dění před ní . . . 

V pondělí, 18. října 2021, zemřel po nárazu do stromu a dopravní značky 26letý motorkář. Havárie se stala zřejmě v době mezi polednem a jednou hodinou odpolední, kdy havarovanou motorku se zraněným řidičem nalezl náhodný motorista. Ten po oznámení situace záchranným složkám započal s dalším projíždějícím řidičem zraněného mladíka resuscitovat, přičemž v oživovování pokračovali i policisté z prvosledové hlídky, kteří použili přístroj AED. Následně pak v resuscitaci pokračovali i profesionální zdravotníci. Bohužel u mladého muže se již nepodařilo obnovit životní funkce a lékař konstatoval úmrtí.FOTO_01

Okolnostmi nehody se nyní zabývají kriminalisté z Nymburka, kteří v dané věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření z přečinu usmrcení z nedbalosti. V souvislosti s objektivním posouzením celé záležitosti nyní hledají svědky, kteří by pomohli zmapovat jízdu 26letého motorkáře před samotnou havárií. Mladý muž jel podle všeho od obce Zbožíčko směrem na Milovice, na motorce zn. Yamaha XSR900 černé barvy s koly se zlatými disky. Sám motocyklista měl na sobě černé motorkářské oblečení a černo-červenou helmu.

Kriminalisté oslovují  všechny, kteří mladého motorkáře viděli před samotnou havárií, případně byli svědky jeho kolize a následné nehody. Mapují zejména dobu mezi cca 12:00 a 13:05 dne 18. října 2021.

Pokud někdo viděl mladého muže na motorce v inkriminovaný den a čas, případně jeho jízdu zaznamenala palubní kamera v autě, případně viděli-li někdo samotnou havárii motorkáře, ať sdělí tyto informace policistům na telefon: 737 981 473, případně na linku 158.


mjr. Mgr. Vlasta Suchánková
oddělení tisku a prevence
KŘP Středočeského kraje
20. října 2021
 

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem