Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Viděl to někdo

VSETÍNSKO: Ženě strhl někdo kabelku z ramene a utekl. 

Policisté zjišťují okolnosti krádeže dámské kabelky. Žádají případné svědky události o informace.

Devětatřicetiletá žena ze Vsetína procházela v úterý deset minut před pátou odpoledne ve Vsetíně parčíkem mezi železniční tratí a bytovými domy na ulici Družstevní místní části Rybníky. Když byla v polovině parčíku, ucítila z ničeho nic trhnutí. To jí někdo bral kabelku pověšenou přes rameno. V důsledku toho upadla na zem. Vše proběhlo beze slova.

Žena si všimla tří vzdalujících se mužů i s její kabelkou. Věk odhaduje okolo dvaceti let, všichni přibližně stejně vysocí a to 165 cm. V kabelce měla žena doklady, platební kartu, telefon a hotovost dva a půl tisíce korun. Vznikla jí celkově škoda za více jak šest tisíc korun. Zraněna nebyla.

Policisté nadále zjišťují informace, které by je dovedly k pachateli trestného činu krádež a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Žádají občany, kteří si v dané době všimli těchto tří mužů, ať podají informace na nejbližší policejní služebně nebo prostřednictvím linky 158. Muži měli oblečené bundy, kdy jedna byla světle hnědé barvy, druhá černá a třetí tmavě modrá.

22. února 2018, por. Bc. Vladislav Malcharczik

vytisknout  e-mailem