Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Viděl někdo popisované nehody?

HODONÍNSKO: Dopravní policisté hledají svědky těchto nehod. 

Dopravní policisté hledají svědky těchto nehod:

  1. V pondělí 19. června 2017 v 15:45 hodin došlo v Hodoníně na Národní třídě k události, při které se v autobuse MHD zranily přepravované osoby. Autobusu jedoucímu směrem k vlakovému nádraží vběhl náhle z levé strany z chodníku v bezprostřední blízkosti do jízdní dráhy doposud neustanovený nezletilý chlapec ve věku cca 5-6 let. Řidička autobusu byla nucena prudce brzdit, přičemž došlo k pádu dvou cestujících žen v autobuse. Policisté nyní hledají svědky, zejména cestující v uvedeném autobuse a rodiče nezletilého chlapce.
  2. V sobotu 17. června 2017 v 15:30 hodin v obci Malá Vrbka u areálu bývalého koupaliště havarovala řidička osobního vozidla Subaru. Ta jela po účelové komunikaci a po projetí zatáčky uviděla, jak proti ní jedou za sebou dva traktory. Snažila se jim vyhnout a proto vyjela vpravo mimo vozovku do travnatého příkopu, kde přední částí narazila do spadlého kmene uschlého stromu. Policisté hledají řidiči traktorů, aby sek celé události vyjádřili.
  3. V pátek 16. června 2017 v 12:00 hodin došlo na silnici mezi obcemi Svatobořice-Mistřín a Dubňany k poškození osobního vozidla Škoda Octavia. Zatím nezjištěný řidič nákladního vozidla červené barvy jel směrem na Dubňany. Při projíždění pravotočivé zatáčky u prasečí farmy z jeho nákladu odlétly kamínky a hlína a narazily do přední části z protisměru jedoucí Škody Octavie. Pátráme po nákladním vozidle a jeho řidiči.
  4. Ve čtvrtek 15. června 2017 v době od 17:00 do 20:50 hodin došlo na parkovišti u obchodního domu Kaufland v Kyjově k poškození zaparkovaného Dosud nezjištěný řidič se pravděpodobně plně nevěnoval řízení a narazil do zaparkovaného vozidla Škoda Octavia. Po dopravní nehodě, aniž by situaci nějak řešil, z místa odjel.

Případní svědci těchto událostí, kteří mohli nehodu vidět, mohli by popsat vozidla nebo jejich řidiče, se mohou ohlásit na telefonu 974 633 260 nebo přímo na linku 158.

por. Bc. Petr Zámečník, 21. 6. 2017

vytisknout  e-mailem