Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

„Veselý balíček“ pro domovy s pečovatelskou službou

BENEŠOVSKO - V dnešní době mimořádných opatření se snaží každý přiložit ruku k dílu a pomoci těm, kteří to nejvíce potřebují. 

Ve spolupráci s Městským úřadem Benešov, Městským úřadem Vlašim, Besipem, společností Schreiber Foods, pivovarem Ferdinand, Rancherskými specialitami z Jestřebic, Knihkupectvím Daniela, pekárnou Khek a Krajským ředitelstvím policie Středočeského kraje vznikl tzv. „Veselý balíček“ pro seniory v domovech s pečovatelskou službou a pro personál, který o ně pečuje.

Smyslem balíčku bylo zpříjemnit a zlepšit náladu všem, kteří jsou v domovech s pečovatelskou službou. Právě zde platí omezující pravidla nejvíce. Jednalo se o Domy s pečovatelskou službou města Benešov, Vlašim, Domov Seniorů Jankov a Domov Seniorů Vojkov.

Podle výrazů přebírajících se úmysl povedl. Všichni obdarovaní si mohli pochutnat na dobrotách či si zpříjemnit čas oblíbenou křížovkou nebo materiálem s preventivní tématikou.

Velice si vážíme iniciativy všech, kteří neváhali a realizovali tento společný krok pro nejrizikovější skupinu v této době.

Ještě jednou veliké díky!

Jsme v tom společně.

nprap. Jaroslav Bican
oddělení tisku a prevence
P ČR Benešov
5. května. 2020

vytisknout  e-mailem