Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA, oznámení o nálezu nábojů

Č. j. KRPU-107909-6/ČJ-2017-0400IZ-LN 

VEŘEJNÁ  VYHLÁŠKA

Oznámení o nálezu nábojů

Správní orgán odboru služby pro zbraně a bezpečnostní materiál Krajského ředitelství policie Ústeckého kraje, jako věcně a místně příslušný správní orgán (dále jen „OSZBM, kontaktní místo Louny“) ve  smyslu  ust.  §  10  odst.  2  a ust. § 74 odst. 1, 2 písm. b) a  odst. 6  zákona  č.  119/2002  Sb., o střelných  zbraních  a  střelivu, ve znění  pozdějších  předpisů  (dále jen „zákon  o  zbraních“), ve smyslu ust. § 25 odst. 1, 2 zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů (dále jen „správní řád“)

oznamuje nález zbraně:

-  jednoranová flobertka, německé výroby, nezjištěné značky, ráže 6 mm Flobert, výr. č. 23

K nálezu zbraně došlo v obci Chlumčany novým majitelem při vyklízení domu č. 31. Zbraň byla dne 19.5.2017 odevzdána na Krajské ředitelství policie Ústeckého kraje, Územní odbor Louny, Obvodní oddělení Louny.

Vzhledem ke skutečnosti, že šetřením nebyl zjištěn vlastník, v souladu s ustanovením § 25 odst. 1 a 2 správního řádu, se vyhlašuje doručení písemnosti o nálezu výše uvedených nábojů jejímu vlastníkovi veřejnou vyhláškou.

Poučení:

Vlastník zbraně se může přihlásit na oddělení správního řízení pracoviště v Lounech odboru služby pro zbraně a bezpečnostní materiál Krajského ředitelství policie Ústeckého kraje, ul. Cukrovarská zahrada 1124, Louny v úřední dny pondělí - středa od 08.00 do 12.00 a od 13.00 do 17.00 hodin. Zbraň zde bude uložena po dobu 6 měsíců ode dne oznámení nálezu. Nepřihlásí-li se vlastník v uvedené lhůtě, připadne dle § 68 odst. 3 zákona o zbraních nalezený předmět do vlastnictví státu.

Toto oznámení je zveřejněno i způsobem umožňující dálkový přístup na internetové adrese:  www.policie.cz, informační servis, úřední desky, Krajské ředitelství policie Ústeckého kraje.

nprap. Lucie Aulická
vrchní inspektor 
oprávněná úřední osoba   

Vyvěšeno dne: 03.11.2023
Sejmuto dne: 03.05.2024
                                                     

                                                                                

                                                          

vytisknout  e-mailem