Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Velikonoční řidiči pod dohledem policistů

RYCHNOVSKO - Pravidlo šťastného návratu 

Celorepublikové dopravně bezpečnostní akce "X" , vyhlášené policejním prezidentem v souvislosti s nadcházejícími velikonočními svátky se účastní  policisté Územního odboru PČR Rychnov nad Kněžnou.
Mnozí občané využijí prodloužený víkend a velikonoční prázdniny k cestám po republice. Rychnovští policisté z dopravního inspektorátu i jednotlivých obvodních oddělení se proto zaměří na dodržování stanovené rychlosti, způsob jízdy, dodržování pravidel na železničních přejezdech, používání bezpečnostních pásů a zádržných systémů při přepravě dětí, telefonování za jízdy, technický stav vozidel apod. Součástí silničních kontrol bude i pátrání po hledaných osobách, věcech a odcizených motorových vozidlech.
Vzhledem k očekávanému silnějšímu náporu na komunikacích se policisté zaměří i na kritické úseky svého teritoria, zejména na frekventovaných silnicích první třídy.
Policie ČR všechny účastníky silničního provozu vyzývá - za volant usedněte v dobré fyzické i psychické kondici, sudnejte nohu z plynu a řiďte se pravidlem šťastného návratu. 
Nepřispívejte svojí nekázní do policejních statistik - jen během loňských velikonočních svátků  včetně velikonočních prázdnin zemřelo  na silnicích naší republiky 18 lidí ! 

Rychnovští policisté přejí všem klidné a šťastné velikonoce a bezpečnou jízdu.

Velikonoce 2010

Velikonoce 2011


Statistiky

por. Mgr. Alena Kacálková
5. dubna 2012
 
 

vytisknout  e-mailem