Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Věcné ceny pro vítěze

Žádost o informace dle zákona 106/1999 Sb. 

Žadatel zaslal datovou zprávou žádost na Krajské ředitelství policie Karlovarského kraje o poskytnutí informace dle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím ve znění pozdějších předpisů, kde žádá o následující informace:

1) Název společnosti nebo jméno osoby a jejich kontaktní údaje (adresa, telefon, e-mail) zajišťující sponzorský dar – věcné ceny pro vítěze (od firmy XX) na IX. ročníku Krajského přeboru O pohár ředitele Krajského ředitelství policie Karlovarského kraje konaného poslední týden v dubnu 2018 v Chebu,
2) Jakým krmivem (značka, druh) jsou krmeni služební psi zařazeni pod Krajským ředitelstvím policie Karlovarského kraje,
3) Kolik služebních psů je zařazeno pod Krajským ředitelstvím policie Karlovarského kraje.

Krajské ředitelství policie Karlovarského kraje jako povinný subjekt sdělilo následující informace:

1) V rámci IX. ročníku Krajského přeboru O pohár ředitele Krajského ředitelství policie Karlovarského kraje věcné ceny pro vítěze poskytla fyzická osoba, jako osoba blízka jednoho z policistů, která nakupuje krmivo ve větším rozsahu a produkty vaší firmy obdržela jako bonus za nákup zboží v distributorské síti. Konkrétní osobní údaje, které žádáte, nemůže Policie ČR vzhledem k ochraně osobních údajů zpřístupnit.
2) Na základě Nařízení Ministerstva vnitra ze dne 13. května 2004 o zabezpečování výživy služebních psů a služebních koní má Krajské ředitelství policie Karlovarského kraje své služební psy v individuálním ustájení, v osobní péči policistů. Peněžní částka krmné dávky stanovená výše zmiňovaným nařízením je policistům vyplácena měsíčně ve výplatě. Policie nekontroluje ani nenařizuje jakým krmivem (značkou, druhem) jsou služební psi krmeni. Vedoucí oddělení služební kynologie kontroluje ve spolupráci se služebním veterinářem výživovou kondici služebních psů.
3) K dnešnímu dni má Krajské ředitelství policie Karlovarského kraje ve stavu 32 služebních psů.

 Zpracovala: mjr. Mgr. Kateřina Böhmová
              

vytisknout  e-mailem