Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Ve sportovní hale v Kutné Hoře - Karlově odcizil dvě peněženky

KUTNOHORSKO - Policisté po pachateli pátrají. 

Už několik dní pátrají policisté z Obvodního oddělení Kutná Hora po pachateli krádeže dvou peněženek z šaten sportovní haly. Ke krádeži konkrétně došlo 29. července 2022 od 17:30 do 19:45 hodin ve sportovní hale v ulici Čáslavská v Kutné Hoře - Karlově.

Ze šatny 24letému a 26letému muži "zmizely" z batohů peněženky, kde byla nižší hotovost, ale především veškeré doklady a platební karty obou poškozených mužů.

Kutnohorští policisté v případu zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku, za takové protiprávní jednání hrozí trest odnětí svobody až na 2 roky.

Bezpečnostní kamery zachytily muže, který by policistům mohl pomoci s objasněním krádeže a který mohl případného pachatele na místě zaznamenat. Poznáváte muže na fotografii? Pokud ano, ozvěte se prosím policistům na linku tísňového volání 158, anebo přímo policistům OOP Kutná Hora na číslo 974 875 700.Stejně tak žádáme samotného muže na fotografii, který pro nás může být důležitým svědkem, aby se policistům taktéž na uvedená čísla přihlásil.

kpt. Mgr. Pavel Truxa
tiskový mluvčí
18. srpna 2022

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem