Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Vážné víkendové nehody

KARLOVARSKÝ KRAJ – Dvě se staly na Chebsku a jedna v Karlových Varech. 

Během víkendu 30. června a 1. července 2018 došlo v Karlovarském kraji k několika dopravním nehodám.  Tři nejzávažnější dopravní nehody byly za účasti dětí.

Ta nejtragičtější se stala 30. června kolem šesté hodiny večer v Aši. Řidič měl řídit vozidlo Fiat ve směru od sportovního centra směrem k bývalé nemocnici, kde mu náhle vběhlo před vozidlo malé dítě. I přes veškerou poskytnutou péči na místě, malá holčička podlehla zraněním.

Dopravní nehoda osobního vozidla a karavanu se stala 1. července 2018 kolem 14:00 hodiny v Chebu. Sedmdesátiletý řidič měl řídit vozidlo značky Fiat ve směru jízdy od hraničního přechodu Svaty Kříž směrem na Cheb. Řidič zřejmě nedodržel bezpečnou vzdálenost za vozidlem, nestačil zareagovat na zpomalení vozidla před ním a měl do něj narazit. Během nárazu došlo k poranění řidičky vozidla jedoucím před ním. Ta musela být převezena rychlou záchrannou službou do nemocnice. Zraněné byly i další nezletilé spolujezdkyně. Tři z nich byly po vyšetření propuštěny z nemocnice a jedna s vážným zraněním letecky transportována do nemocnice.

Třetí dopravní nehoda se stala 1. července 2018 kolem 15:00 hodiny v Karlových Varech. Čtyřiadvacetiletý muž měl řídit vozidlo značky Peugeot v Karlových Varech v ulici Vítězná ve směru od ulice Stará Kysibelská k mostu 1. máje. Za křižovatkou u autobusové zastávky mu měl náhle vběhnout do jeho jízdní dráhy nezletilý chodec a následně došlo ke střetu s vozidlem. Chodec utrpěl zranění nohy, se kterým byl odvezen do nemocnice. Alkohol byl u řidiče hlídkou dopravních policistů vyloučen provedenou dechovou zkouškou.

Všechny dopravní nehody jsou nadále v šetření policie.

nprap. Mgr. Soňa Hergezelová
2. 7. 2018

Odkazy do noveho okna

Dopravní nehoda

Dopravní nehoda 

Detailní náhled

Dopravní nehoda

Dopravní nehoda 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem