Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Vážná nehoda u Olbramovic

Dvě osoby utrpěly těžká zranění  

 
 
     Jednatřicetiletý řidič osobního motorového vozidla VW Golf Variant jel 24. února po silnici číslo I/3 ve směru od Prahy na Tábor. U Olbramovic, v pravotočivé zatáčce, přejel do protisměru, kde se čelně střetl s protijedoucím vozidlem Mercedes-Benz. Při dopravní nehodě utrpěl nejen řidič VW Golfu, ale i jeho devětadvacetiletá spolujezdkyně velmi těžká zranění, se kterými byli převezeni do pražské a benešovské nemocnice. Osádka z druhého vozidla utrpěla pohmožděniny.                                                                                                                   
mercedesmercedes
   
    Policisté u šestačtyřicetiletého řidiče vozu Mercedes provedli dechovou zkoušku s negativním výsledkem. Vzhledem k tomu, že u řidiče Golfu nemohla být z důvodu zranění dechová zkouška provedena, byl nařízen odběr krve.
   
   Provoz na silnici byl v místě nehody přibližně na hodinu zcela uzavřen, následně byl policisty řízen kyvadlově. Policejní komisař zahájil úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu těžkého ublížení na zdraví z nedbalosti. Osobní vozidlo VW Golf bylo zajištěno za účelem provedení znaleckého zkoumání.
 
 
 nehoda
                                                                                              
 
 
 
 
nprap. Diana Škvorová
29. února 2012

vytisknout  e-mailem