Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Vážná nehoda u Hrádku nad Nisou uzavřela na několik hodin silnici I/35

LIBERECKO - Čelní střet osobního vozidla s nákladním si vyžádal dvě zranění. 

Dnes, v půl šesté ráno, přijal operační důstojník oznámení z tísňové linky 112 o dopravní nehodě na silnici I. třídy č. 35 poblíž Hrádku nad Nisou. Na místo vyslal okamžitě policejní hlídky. Na obchvatu města, kousek za kruhovým objezdem, došlo k čelnímu střetu osobního vozidla s nákladním. Řidič osobního vozidla jel ve směru od Liberce, kdy dosud z nezjištěných příčin vyjel do protisměru a čelně se střetl s protijedoucím nákladním vozidlem Renault. 

Řidič osobního vozidla utrpěl zatím blíže nespecifikované zranění, se kterým byl transportován do liberecké nemocnice. Jeho spolujezdkyně byla rovněž převezena Zdravotnickou záchrannou službou ve velmi vážném stavu do Krajské nemocnice Liberec. Řidič nákladního vozidla vyvázl z nehody bez zranění. Policisté provedli u obou řidičů dechovou zkoušku na alkohol, která byla negativní. 

Komunikace bude po dobu vyšetřování dopravní nehody na několik hodin v obou směrech uzavřena. Dopravu na místě řídí policisté. Objízdná trasa vede přes Hrádek ulici Libereckou a Oldřichovskou. 

Příčina a okolnosti nehody budou nyní předmětem dalšího šetření. 

25. 3. 2024
kpt. Bc. Vladimíra Šrýtrová
koordinátorka prevence KŘP Libereckého kraje 

vytisknout  e-mailem