Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Vážná dopravní nehoda

České Budějovice - Ranní nehoda na více jak půl hodiny u Dynína komunikaci. 

Dnes po půl osmé ráno přijali policisté na lince tísňového volání oznámení o dopravní nehoda se zraněním několika osob na silnici I/3 u obce Dynín na Českobudějovicku. Po příjezdu dopravních policistů Skupiny dopravních nehod České Budějovice zjistili, že se u odbočky na obec Dynín střetla dvě vozidla, užitkové vozidlo tovární značky Hyundai a osobní vozidlo tovární značky BMW. Dle předběžných šetření pravděpodobně 57 letý řidič vozidly Hyundai, jedoucí od Neplachova nepřizpůsobil rychlost jízdy stavu a povaze vozovky a svým schopnostem, dostal smyk a vjel do protisměru, kde se čelně střetl s protijedoucím vozidlem BMW. Ve vozidle Hyundai se velmi těžce zranil řidič a spolucestující vpředu. Dále se lehce zranili spolucestující vzadu a řidič vozidla BMW.

Komunikace byla na více jak půl hodiny zcela uzavřena, pořádkoví policisté odkláněli provoz na okolních komunikacích. Po 10:30 hod. byl provoz zcela obnoven.

Řidiči dávejte na všech komunikacích v Jihočeském kraji, na mnoha místech stále sněží a vane vítr, který na komunikace opět nafouká odklizený sníh. Snižte svou rychlost jízdy!

por. Bc. Milan Bajcura, krpc.pio@pcr.cz

21. ledna 2016

 

Odkazy do noveho okna

DN u Dynína I.

DN u Dynína I. 

Detailní náhled

DN u Dynína II.

DN u Dynína II. 

Detailní náhled

DN u Dynína III.

DN u Dynína III. 

Detailní náhled

DN u Dynína IV.

DN u Dynína IV. 

Detailní náhled

DN u Dynína V.

DN u Dynína V. 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem