Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Vážná dopravní nehoda

CHEBSKO – Pro zraněnou přiletěl vrtulník. 

Dopravní nehodaDne 26. července 2017 v odpoledních hodinách došlo k dopravní nehodě na silnici I/64 mezi obcemi Aš a Hazlov.

Dopravní nehodu mohla způsobit čtyřiačtyřicetiletá řidička v osobním vozidle značky Volkswagen, která nepřizpůsobila při projíždění pravotočivé zatáčky rychlost jízdy stavu a povaze vozovky, na mokré vozovce uvedla vozidlo do smyku a následně měla přejet do protisměru, kde se střetla s nákladním vozidlem značky DAF. Po dopravní nehodě zůstalo nákladní vozidlo mimo vozovku a stejně tak další i účastník, který se vyhnul střetu tím, že strh řízení.

Při dopravní nehodě došlo ke zranění řidičky z osobního vozidla Volkswagen, která byla s blíže nezjištěným zraněním letecky transportována do Fakultní nemocnice v Plzni. Ke zranění jiných osob nedošlo. Přítomnost alkoholu u řidičů byla na místě policisty vyloučena provedením dechových zkoušek.

Škoda, která vznikla dopravní nehodou, byla předběžně stanovena na celkovou částku převyšující 300 000 korun. Věc zůstává v šetření policistů z Dopravního inspektorátu Cheb.

prap. Bc. Daniel Dvořák
27. 7. 2017

Odkazy do noveho okna

Dopravní nehoda

Dopravní nehoda 

Detailní náhled

Dopravní nehoda

Dopravní nehoda 

Detailní náhled

Dopravní nehoda

Dopravní nehoda 

Detailní náhled

Dopravní nehoda

Dopravní nehoda 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem