Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Vážíme si Vaší pomoci

ÚSTECKÝ KRAJ - Lidé obdarovali policisty nejen rouškami a dobrým jídlem 

Dne 17. května 2020 skončil po více než dvou měsících nouzový stav, který byl na území České republiky vyhlášen z důvodu ohrožení zdraví v souvislosti s prokázáním výskytu koronaviru.  S tím související opatření měla a stále mají v mnoha ohledech vliv na běžný život většiny našich občanů. Zasaženo bylo nejenom soukromí lidí, ale i jejich profesní působení. 

I v této nelehké době se však našlo nespočet dárců a dobrovolníků, kteří se rozhodli materiálně podpořit policisty Ústeckého kraje, kterým v tomto náročném období přibyly i činnosti, se kterými se doposud nemuseli potýkat. Kromě jiného se nad rámec běžného výkonu služby věnují ochraně vnitřních hranic a dohledu nad dodržováním karanténních opatření.

Milí dárci, Vaší přízní, solidaritou a materiální podporou jste ocenili jejich nasazení a zároveň je podpořili  v práci, která má smysl. Zároveň jste mnozí z Vás, zůstali pro nás anonymní.

Podporu veřejnosti ocenil i plk. Mgr. Jaromír Kníže, ředitel Krajského ředitelství policie Ústeckého kraje: „Vaše pomoc přišla právě v této nelehké době, a o to je cennější. Velmi si jí všichni vážíme. Pomohli jste našim policistům, kteří s maximálním nasazením sloužili v první linii“.



mjr. Jana Slámová
20. května 2020
KŘP Ústeckého kraje

vytisknout  e-mailem