Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Vánoční benefiční koncert

SOKOLOVSKO – Již 13. ročník.  

Ve středu dne 7. 12. 2016 se v Městském domě kultury v Sokolově konal již 13. ročník benefičního koncertu, který pravidelně pořádá Policie ČR v Sokolově ve spolupráci s městem Sokolov. Celým koncertem provázela Hudba hradní stráže a Policie ČR. K příjemné atmosféře přispěli také hosté, kteří na koncertu vystoupili. Pozvání přijali zpěvačka Dasha a pěvecké sbory Harmonie Kraslice a Coro Piccolo Horní Slavkov.

Významem koncertu bylo ocenění občanů, kterým není lhostejno, co se kolem nich děje, charita a zpříjemnění předvánoční atmosféry.

Součástí večera bylo též předání medailí za zásluhy o bezpečnost, které by měly být udělovány občanům za mimořádný skutek v této oblasti, jakým je například záchrana lidského života. Toto ocenění si letos převzali dva mladíci, a to Ondřej Bulka a Kryštof Kovardinský. Oba chlapci na počátku září letošního roku přispěli svým jednáním k záchraně starší ženy, která ležela ve vodě u můstku se zakrváceným obličejem a nejevila známky vědomí.

Jelikož šlo především o benefiční koncert, součástí večera bylo také předání finančních darů a výtěžek ze vstupného rodině Pfeifferových na náklady spojené s léčbou rakoviny jejich čtyřleté nemocné dcery.

Finančními dary jako tradičně přispěla Vodohospodářská společnost Sokolov, Sokolovská uhelná a.s., dále Unitrans pro s.r.o. mezinárodní kamionová doprava a také Rada města Sokolov.

Děkujeme všem za účast a finanční dary, které byly předány za účelem pomoci druhým.

nprap. Kateřina Krejčí
9. 12. 2016

vytisknout  e-mailem