Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Vandalismus a dvě poškozená vozidla

PRAHA VENKOV ZÁPAD – Pomozte při dopadení pachatelů. 

Policisté obvodního oddělení Libčice v současné době prošetřují dva případy, při kterých došlo k poškození vozidel, a to v obcích Velké Přílepy a Roztoky, které se nacházejí v okrese Praha západ.

Neznámý pachatel v době od 18.00 hodin dne 4. ledna do 08.00 hodin dne 14. ledna 2020 poškodil nezjištěným předmětem kryt motoru u osobního vozidla tovární značky Škoda Octavia, které bylo zaparkováno na parkovišti v ulici Masarykova v obci Roztoky. Tímto svým jednáním způsobil pachatel společnosti škodu na vozidle ve výši 25 000,-Kč.

Druhý případ byl oznámen taktéž dne 14. ledna 2020. Pachatel v tomto případě poškodil osobní vozidlo značky BMW, které bylo v daném čase zaparkováno v ulici U Rybníčku na parkovišti v obci Velké Přílepy.  K tomuto protiprávnímu jednání vandala došlo v době od 20.00 hodin dne 13. ledna 2020 do 16.40 hodin následujícího dne. Pachatel poškozením znehodnotil vozidlo a vzniklá škoda byla předběžně vyčíslena na částku 60 000,-Kč.

Policisté po pachatelích pátrají a oba případy prošetřují jako podezření z trestného činu poškození cizí věci.

Policie vyzývá občany, pokud v těchto obcích spatřili v inkriminovaném čase pohybující se podezřelé osoby poblíž vozidla tovární značky Škoda Octavia nebo BMW, aby své poznatky poskytli na nejbližší policejní služebnu nebo na linku 158 a dopomohli tak při dopadení pachatelů.   

nprap. Jana Šteinerová
tisková mluvčí
P ČR  Kladno
16. ledna 2020

vytisknout  e-mailem