Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Vandal řádil v jednom z barů v Liberci

LIBEREC - V polovině října se 37letý muž dopustil v baru v ulici Na Poříčí výtržností. Poškodil zařízení baru a fyzicky i slovně napadal hosty. 

Ve druhé polovině měsíce října tohoto roku způsobil trochu pozdvižení v brzkých ranních hodinách v jednom z barů v centru Liberce 37letý muž. V ulici Na Poříčí se uvnitř baru choval vulgárně a agresivně, a proto jej barmanka vykázala ven. Muž za neustálého nadávání nakonec podnik opustil. Chvíli nato začal kopat do dveří, které celé poškodil. Jednotlivé části házel za bar. Ostatní hosté baru se mu snažili v jeho agresivním jednání zabránit a vykázat jej ven. On je však hrubě slovně urážel a nakonec i fyzicky napadal a nakonec po nich vrhal různé předměty. Naštěstí muž nikoho nezranil. Jeden z hostů chtěl chování výtržníka natočit na svůj mobilní telefon, agresor mu ho však vytrhl z ruky a hodil s ním k baru. Host tak přišel o mobilní telefon v hodnotě 17 tisíc korun, neboť telefon přestal být funkční. Výtržník poté z baru utekl. Kromě škody na mobilním telefonu způsobil škodu ve výši 20 tisíc korun na poškozených vstupních dveřích baru.

Poškozené dveře baru

 

Policisté z obvodního oddělení Liberec-centrum muže přesto vypátrali a ve zkráceném přípravním trestním řízení mu sdělili podezření ze spáchání trestných činů výtržnictví a poškození cizí věci, za což mu hrozí trest odnětí svobody až na dvě léta. Vyšetřování probíhá na svobodě. 


2.12.2016
por. Bc. Vladimíra Šrýtrová
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí

 

Odkazy do noveho okna

Poškozené dveře baru

Poškozené dveře baru 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem